≫ 

Gitarista Parnog Valjka brani Prljavo kazalište: "Nazvao me je Bodalec, suludo je da se svima javljaju"

Marijan Brkić reagovao nakon izjave Huseina Hasanefendića Husa da mu niko iz Prljavog kazališta nije izrazio saučešće zbog smrti Akija Rahimovskog

  • 0
Parni Valjak Koncert Foto: ATA Images

Husein Hasanefendić Hus iz Parnog Valjka izjavio je da mu niko iz grupe Prljavo kazalište nije izrazio saučešće zbog smrti kolege Akija Rahimovskog.

- Ja s njima nemam nikakav problem, ali baš i nema neke komunikacije. Pa evo, ne znam, Aki je preminuo, ni pisma, ni razglednice. Meni niko nije izrazio saučešće, neću grešiti dušu, ne znam… - rekao je Hus.

Ipak, oglasio se Marijan Brkić, gitarista Parnog Valjka, koji je ispričao da se Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta njemu javio.

- Jasno i glasno sam rekao momcima iz benda da me je nazvao Mladen Bodalec i da je svima iz Parnog Valjka izrazio saučešće. U svoje ime i u ime Prljavog kazališta. Verujem da Hus to nije čuo, da je bio u svojim mislima, i žao mi je zbog toga, jer sad je to ispalo pomalo nespretno. Bodalec i ja živimo u istom kvartu, znamo se decenijama, svirali smo zajedno, dobri smo si i najnormalnija je stvar da se javi i inače, a kamoli u takvoj situaciji. Suludo je očekivati da će Bodalec ili Prljavci kao bend nazivati svakog člana Parnog valjka i svakome posebno izraziti saučešće - rekao je Brkić za 24sata.hr.

Video: IN MEMORIAM: Aleksandar Aki Rahimovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA