≫ 

Igi Popu poroci došli glave: Kokain mu uništio vid, hoda sa štapom, blizu je "isteka roka trajanja"

Iznenađujuće, nisu sve njegove povrede vezane za njegov neuredan način života u mladosti

  • 8
Igi Pop Igi Pop / Foto: Printskrin/YouTube/Iggy Pop Official

Igi Pop, koji je bio frontmen pank benda The Stooges, decenijama je u industriji. Među stvarima koje su ga učinile poznatim bilo je njegovo bezobzirno, samopovređujuće ponašanje na sceni, ali i njegov stil života rok zvezde koji, naravno, ne ide bez droge i svih ostalih poroka.

U intervjuu za The New Yorker, Igi je otkrio da sada plaća danak svojih “nestašluka”. Roker sada hoda sa štapom jer su kosti njegova “slaba tačka”, uprkos tome što se čini da još uvek ima mišićavu građu za svoje godine. Takođe je imao operaciju oka u Kolumbiji, zbog oštećenja vida koje je, kako je priznao, izazvano preteranom upotrebom kokaina. Igi je takođe dao pesimistične komentare o sopstvenom starenju, sugerišući da je blizu “isteka roka trajanja”.

Iznenađujuće, nisu sve njegove povrede vezane za njegov neuredan način života u mladosti. Tokom intervjua Igi je nosio cipelu sa platformskim đonom kako bi nadoknadio razliku u dužini nogu. Naime, jedna od njegovih nogu je centimetar i po kraća od druge zbog skolioze, preneo je Guardian.

(Telegraf.rs/Express.co.uk/Headliner)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    20. februar 2022 | 10:10

    Igi Pop ima 74 godine rođaci.Živi život pod punim gasom i dobacio je ozbiljne godine.Kao i Kit Ričards,Mik,Pol Mekartni, Džoni Roten...Znači bavljenje muzikom, ako te ne ubije dok si mlad, ojača te i podmlađuje.

  • Ljiljana

    20. februar 2022 | 16:47

    A vi ste kompetentni da pisete o njemu. Bolje se drzite splavarki. To je vasa klasa.

  • Mrcke

    20. februar 2022 | 10:03

    On je bio raspadnut isa 20 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA