Od Bajage do Dušana Svilara: Muzičke zvezde udružile snage na humanitarnog koncertu "Dete od snova"

Veče je bilo puno ljubavi, emocija i solidarnosti

  • 0

Na humanitarnom koncertu "Dete od snova" koji je sinoć održan u Kombank dvorani više stotina posetilaca, brojne muzičke zvezde, plesači, glumci i deca su poslali puno ljubavi i podrške svim mališanima koji se bore sa rakom, ali svi zajedno su i doprineli da se prikupe značajna finansijska sredstva za Roditeljski kutak.

Kombank dvorana je bila ispunjena hitovima domaće i strane pop i rock muzike, a publika je skoro ceo koncert bila na nogama. Igralo se i pevalo uz hitove Željka Vasića, Borisa Režaka, Kneza, Daniela Kajmakoskog, Dušana Svilara, Bojane Mašković, Igora Simića i Bojana Marovića. Domaće i strane pop i rock hitove su maestralno izveli Bojana Stamenov, Ana Bebić, Branislava Podrumac, Filip Pat, Aleksandra Bijelić u pratnji pijaniste Filipa Bulatovića i Etno Jazz Orchestra.

Jake emocije izazvao je dečji hor „Iskončići“ izvođenjem pesme „Plava ptica“, a glumci Stojan Đorđević, Mateja Popović i Andrijana Đorđević su sa talentovanom decom Sarom Simić i Tomislavom Božovićem izvodili igrokaze koji su govorili o deci, životu, porodici, važnim trenucima. Pesnik Marko Milošević je uz klavirsku pratnju recitovao svoje stihove, a plesači Milana Gromilića su izveli teatralne koreografije uz muziku Abbe.

Pred kraj programa Bajaga je uz klavirsku pratnju Saše Loknera izveo predivnu baladu "Od kada tebe volim", a Dejan Cukić je pesmom "Ja bih da pevam" podsetio da je život samo jedan i da svakoga dana treba uživati u muzici.

Na kraju koncerta su se na sceni svim učesnicima pridružila i deca koja su uspešno završila lečenje i svi zajedno su otpevali pesmu „Dete od snova“, što je pored osmeha kod svih prisutnih izazvalo i suze i veliki aplauz.

Humanitarni koncert je organizovalo udruženje "Uvek sa decom" u saradnji sa Bojanom Mašković i prijateljima, a pomoć deci oboleloj od raka se svakoga dana može uputiti slanjem sms poruke 7175 na broj 7175.

Pored brojnih kompanija realizaciju humanitarnog koncerta su podržali Ministarstvo kulture i Kombank dvorana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA