≫ 

Dupla tura Hladnog piva u beogradskoj Barutani: Koncerti 2. i 3. juna na Kalemegdanu

Mile Kekin kaže da se "jako veseli svim nadolazećim svirkama posle još jednog korona odmora"

  • 0
Hladno pivo, beogradska Barutana Foto: Roberto Pavić

Regionalne legende Hladno pivo održaće dva beogradska koncerta u Barutani, na Kalemegdanu, 2. i 3. juna (21.00), u sklopu ovogodišnje turneje „35 za 35“. Mile Kekin i ekipa će upravo toliko nastupa nanizati od proleća pa do oktobra, obeležavajući tri i po decenije rada benda. Turneju će pratiti novi singl i spot, čije se objavljivanje očekuje krajem marta.

Grupa koja je prešla put od ljutog panka i klupskih svirki, do široko prihvaćenog rok sastava i nastupa u halama i po stadionima, susrešće se sa beogradskom publikom ponovo, posle tek nešto više od devet meseci od najvećeg njihovog koncerta u srpskoj prestonici do sada, 21. avgusta 2021. na Tašmajdanu. Nastupima u Barutani, bend se vraća na njima već dobro poznati Kalemegdan, gde su imali sjajne festivalske svirke na prostoru Donjeg grada, te samostalan koncert na terenima košarkaškog kluba Partizan.

Mile Kekin kaže da se "jako veseli svim nadolazećim svirkama posle još jednog korona odmora", i dodaje: “Naročito me raduje što dolazimo opet u Beograd, posle nezaboravnog koncerta na Tašmajdanu. Ove dve svirke u Barutani će zahtevati klupski pristup, što znači da ne mislimo da sviramo samo najveće hitove, već možemo da šaramo po repertoaru, i pesmama koje nismo dugo izvodili u Beogradu”.

Mile ističe da uživa u manjim koncertima. “Tu sve čujem i vidim, pa mogu malo da se zezam, i spontano najavim pesmu čiji sam tekst davno zaboravio, što zna da ispadne dosta smešno. Zato, cenjena publiko, ponovite i stare i nove, jer ko zna gde će nas veče odvesti”.

Video: Samo su još rokeri ostali veliki šmekeri: Prava žena jača od kofera punog para!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA