≫ 

O njegovom plesu se priča danima: Dirigent Filip govorio o svom performansu na "Pesmi za Evroviziju 22"

Dirigent Velikog revijskog orkestra RTS-a naveo je da je Konstraktina pesma zasluženo pobedila, ali da je on imao još jednog favorita

  • 3
Dirigent Filip Bulatović Printskrin: RTS

Ako ste gledali takmičenje "Pesma za Evroviziju 22", sigurno ste bacili pogled i na revijalni deo gde su muzičke zvezde poput Sergeja Ćetkovića, Jelene Tomašević i ostalih, koji su bili potpomognuti orkestrom, izvodili čuvene italijanske pesme.

Publiku je oduševio i dirigent Filip Bulatović, koji je obogatio svoj performans i plesom. Gostujući u emisiji "Beogradska hronika" na RTS-u, ovaj muzički umetnik pričao je o svemu ovome.

- Ples je bio deo dogovora, jer je Olivera rekla "budite malo razdraganiji, nemojte da budete smrknuti". Zbog ovog đuskanja orkestar nije trpeo, najveći posao dirigent obavlja iza zavese, na probama. Mi smo imali nedelju dana probe, gde su svi detalji urađeni do perfekcije, pa dirigent može da se opusti, jer nema puno posla na nastupu - rekao je Filip Bulatović.

Pogledajte i performans u kojem je učestvovao i dirigent Filip Bulatović:

Dirigent je naveo da je Konstrakta zasluženo pobedila.

- Mislim da je zasluženo pobedila, pre svega što nije šablonska numera, jer čini mi se da naši muzičari godinama unazad uvek kada se radi o pesmi za Evroviziju namenski pišu pesmu za tu svrhu, a sve te pesme zvuče slično. Navijao sam za Zorju i za pobedničku pesmu - rekao je Filip Bulatović.

Zorja - "Zorja":

On je dodao da uživa da radi sa svojim kolegama iz orkestra,

- Mi smo svi dobri prijatelji i volim taj bend. Svi su izvrsni muzičari. Naš urednik Marko Đorđević je napravio odlične programe za ovu godinu - rekao je Filip Bulatović, dirigent Velikog revijskog orkestra RTS-a.

Muzičar je naveo da je džez zavoleo slučajno, slušao je grupu Queen i jako rano je po sluhu skidao muziku. Tokom vremena je shvatio da se klasikom neće baviti. Upisao je džez odsek Muzičke škole Stanković.

Video: Aca Lukas stigao na Košutnjak: Otkrio da li je bio priveden pred početak Pesme za Evroviziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA