≫ 

Katarina ima 12 godina, peva i svira trombon u Knezu, zovu je srpska Edit Pjaf: Poslušajte njen Summertime

Peva na srpskom, engleskom, španskom i francuskom jeziku i bori se da zaradi za sopstveno školovanje

  • 1

Verovatno ste mnogo puta prošli Knez Mihajlovom i možda samo prošli pored nje... Možda ste imali prilike da vidite osmeh kojim razoružava, a ako ste imali sreće, onda ste uspeli da uživate u vanserijskom talentu kojim u najšetačkijoj srpskoj ulici  preslatka devojčica Katarina Savić ulepšava život svim koji je vide i čuju.

Ovo pretalentovano stvorenje ide još uvek u osnovnu školu, ali istovremeno u muzičkoj školi Stanković uči klavir i trombon (u klasi prof. Vere Ristić), na kojem već ređa u nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Iako ima samo 12 godina, srpska Edit Pjaf već nastupa i kao pevačica na raznim kulturnim događajima, peva na srpskom, engleskom, španskom, francuskom jeziku i bori se da zaradi za sopstveno školovanje i usavrši muzički talenat koji joj je Bog nesebično podario.

Katarina Savić LOVE & LIVE Foto: Telegraf.rs

U Love&Live studiju Telegraf music imali smo čast da uz Katarinu Savić ugostimo i njenu majku Ninu, koja joj je bila pratnja na klaviru... Danas poslušajte čuveni "Summertime" u njenoj verziji, a narednih dana je potražite i u Knez Mihajlovoj.

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA