Fondacija PLAN B – Solidarnost muzičara za muzičare

Orange Studio prijatelj Fondacije Plan B

  • 0
Fondacija Plan B Foto: Promo

Fondacija Plan B, pod sloganom "ZAJEDNO", osnovana je sa ciljem pomoći profesionalnim pop i rock&roll muzičarima u Srbiji i regionu bivše Jugoslavije, kojima je, pre svega potrebna zdravstvena pomoć. Idejni osnivač i pokretač Fondacije Zoran Konević, rock gitarista i kompozitor, živi i radi u Kanadi. Fondaciju Plan B razvija uz podršku kolega, poznatih muzičara, kao i drugih prijatelja, ali i samih kompanija koji daju svoj doprinos zajedničkom cilju.

Način pomoći i definisanje prioriteta u domenu su preporuke medicinskih eksperata, koji su se pridružili Fondaciji sa ciljem pomoći obolelim muzičarima, a garancija najboljeg pristupa u pomoći, upravo je njihovo bogato iskustvo i ugled.

-Fondaciju Plan B od 1. marta 2022. podržava kao prijaljtelj Fondacije i Orange Studio Beograd - naglasio je Zoran Konević. Kroz nastavljanje promotivnih kampanja, širenje svesti o solidarnosti i značaju pomoći drugima, plasiranje informacija i organizovanje budućih aktivnosti Fondacija je sada u poziciji da kontinuirano komunicira sa medijima, fanovima i kolegama u regionu.

-Ponosni smo što smo postali deo Fondacije Plan B, duboko verujemo da kao tim profesionalaca možemo mnogo da pomognemo u njenom daljem razvoju i pre svega cilju, a to je preko potrebna pomoć obolelim ljudima. I kao pojedinci smo zadovoljni što smo postali deo ove lepe priče, verujemo da će i ostali prepoznati značaj i snagu koju pojedinci imaju, kada se udruže oko ideje pomoći i dobrobiti drugome - istakao je Nebojša Babić, Orange Studio.

Značaj zajedništva i solidarnosti, pogotovo od pandemije koja je zadesila svet, više je nego bitna u daljem funkcionisanju društva. Iz tog razloga verujemo da će mnogi pojedinci i kompanije, kao i predstavnici muzičkog miljea, prepoznati značaj ove regionalne inicijative i doprineti pomoći ljudima, koji su se nekada i sami bavili muzikom.

Pridružite nam se!

Samo ZAJEDNO možemo mnogo više!

Više informacija na planbdonate.com i planbfoundation.net.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA