≫ 

Bliži se dodela Oskara: Bijonse i Bili Ajliš najavile svoje nastupe

Dodela Oskara biće održana 27. marta u "Dolbi teatru" u Los Anđelesu

  • 0
Bijonse, Bili Ajliš Foto: Tanjug/AP

Najprestižnije filmske nagrade na svetu, popularni Oskar, biće dodeljene 27. marta u "Dolbi teatru" u Los Anđelesu. Ceremonija će, kao i uvek, imati i zabavni, i muzički program, u kojem će nastupiti svetske zvezde.

Kao što se očekivalo, jedna od njih će biti RnB kraljica Bijonse, koja će izvesti pesmu "Be Alive" iz filma "Kralj Ričad" ("King Richard"). Ostvaranje u kojem glavnu ulogu, lik Ričarda Vilijamsa (oca sestara Serene i Venus Vilijams) glumi Vil Smit, nominovano je za najbolji film protekle godine.

Takođe, mikrofona će se latiti i mlađana, a nagrađivana Bili Ajliš. Ona će sa svojim bratom Fineasom izvesti pesmu "No Time To Die" iz filma o Džejmsu Bondu,

- Hvala mnogoAkademiji na ovoj nominaciji! Bio je apsolutni san napisati pesmu za film o Bondu i velika mi je čast što je nominovana. Vrhunsko životno iskustvo - napisala je Bili Ajliš na Instagramu.

I Bijonse, i Bili Ajliš nominovane su u kategoriji najbolja pesma. Uz njih tu su još i “Somehow You Do” iz Four Good Days od Dijane Voren, “Down to Joy” iz Belfasta od Van Morisona, “Dos Oruguitas” iz Encanto od Lina Manuela Mirande.

Bijonse - "Be Alive":

Bili Ajliš - "No Time To Die":

Video: Bijonse pokazala da je u odličnoj formi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA