≫ 

Foo Fighters i drugi muzičari se opraštaju od Tejlora Hokinsa: "Srca su nam slomljena"

"Njegov muzički duh i zarazni smeh će živeti sa svima nama zauvek"

  • 0
Tejlor Hokins Tom Morelo Foto: Tom Morello/Twitter

Iznenadna smrt Tejlora Hokinsa, bubnjara benda Foo Fighters, potresla je rok svet, kako fanove, tako i njegove kolege. Hokins je preminuo juče, u hotelu u Bogoti, gde je bend ima koncert. Uzrok smrti još nije saopšten. Imao je samo 50 godina.

Muzičari i druge slavne ličnosti opraštaju se od njega na društvenim mrežama, hvaleći ne samo njegovu veštinu, već i narav i duh. Od Toma Morela do Ringa Stara, mnogi su imali reči hvale.

- Foo Fighters porodica je očajna zbog tragičnog i preranog odlaska našeg voljenog Tejlora Hokinsa. Njegov muzički duh i zarazni smeh će živeti sa svima nama zauvek. Naša srca su sada sa njegovom ženom, decom i porodicom i molimo sve da poštuju njihovu privatnost u ovo nezamislivo teško vreme - napisali su na svojoj Instagram stranici drugi članovi benda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Foo Fighters (@foofighters)

- Neka te Bog blagoslovi, Tejlore Hokins. Voleo sam tvoj duh i nezaustavljivu rok moć. Počivaj u miru, prijatelju moj - napsisao je Tom Morelo, objavivši fotografiju sa pokojnim bubnjarom.

- Tejlor Hokins je bio velika osoba i neverovatan muzičar. Svoje srce, ljubav i saučešće šaljem njegovoj ženi, deci i porodici, njegovom bendu i fanovima. Vidimo se na drugoj strani - napisao je Ozi Ozburn.

- Da Bog blagoslovi Tejlora, mir i ljubav celoj njegovoj porodici i kolegama iz benda - napisao je Ringo Star uz niz emodžija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Rick Springfield (@rickspringfield)

Video: Koncert u znak sećanja na Dragoljuba Ðuričića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA