Rammstein ima novu pesmu i spot od kog je teško odvojiti oči: U centru pažnje plastična hirurgija

Članovi grupe izgledaju neprepoznatljivo

  • 0
Rammstein Printskrin: Youtube/Rammstein Official

Grupa Rammstein je predstavila još jedan novi singl uoči svog predstojećeg albuma "Zeit". Najnovija pesma se zove "Zick Zack" i prethodila joj je pametna marketinška kampanja.

Rammstein je 1. aprila objavio da su investirali u "Kliniku lepote Zick Zack" u Berlinu, za koju su mnogi fanovi mislili da je prvoaprilska šala. Iako nema dokaza o postojanju klinike za lepotu, obožavaoci širom sveta pozvali su telefonsku liniju "Zick Zack" da razgovaraju sa "timom stručnjaka", piše consequence.net.

Sada je evidentno da je kampanja bila vezana za novi singl i njegov prateći muzički spot, koji se, prema saopštenju za javnost, "bavi onim što je danas često kompulzivna sklonost pojedinca ka samooptimizaciji, ponekad kroz radikalnu promenu vizuelnog izgleda korišćenjem skalpela."

Spot (pogledajte ispod) prikazuje kako članovi grupe Rammstein koji izvode pesmu nakon radikalne i uznemirujuće plastične operacije, ostavljajući ih gotovo neprepoznatljivima. Nažalost, operacija pevača Tila Lindemana bila je totalni promašaj, kao što može da se vidi.

Pesma je za 19 sati imala više od 3 miliona pregleda na Jutjubu.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA