≫ 

Veliki povratak Filipa Žmahera: 4 pesme muzičke zvezde '90-ih samo na Telegrafu (Love&Live) (NOVO)

Muzički srcelomac moćnog glasa, nesuđeni pevač Smaka i čovek za kojim su žene u to vreme zaista ludele krenuo je u osvajanje sveslovenskog tržišta i onda gotovo i nestao... Sada se vraća, ekskluzivno na Telegraf music

  • 3

Love&Live: Filip Žmaher ft. Irena Blagojević - Mercy (Cover) (NOVO) (2022)

Love&Live: Filip Žmaher ft. Irena Blagojević - Cryin' time (Ray Charles ft. Barbra Streisand Cover) (NOVO) (2022)

Love&Live: Filip Žmaher ft. Irena Blagojević - Hold the line (Toto cover) (NOVO) (2022)

Love&Live: Filip Žmaher - Hiljadu godina (Acoustic) (NOVO) (2022)

Bio je jedna od najvećih muzičkih zvezda '90-ih i živi dokaz da ipak ne moraš da imaš velike hitove da bi harao muzičkom scenom. A Filip Žmaher jeste harao... i kada su u pitanju nastupi i kada su u pitanju muzičke nagrade... Muzički srcelomac moćnog glasa, nesuđeni pevač Smaka i čovek za kojim su žene u to vreme zaista ludele krenuo je u osvajanje sveslovenskog tržišta i onda gotovo i nestao...

Ali, kako se pravi muzički "zločinci" uvek vraćaju na mesto svojih "zločina", uprkos velikoj karijeri u Rusiji, Belorusiji, Ukrajini, Žmaher je rešio da se vrati na mesto koje mu i pripada po kvalitetu. Za svoj festivalski povratak izabrao je festival "Beogradsko proleće" (29. april), na kojem je nastupao kao klinac, a sada će nastupati kao iskusni veteran zajedno sa brojnim zvezdama eks-ju muzičke scene.

Kao pretpremijeru Filipa Žmahera ekskluzivno možete da vidite i čujete samo u Love&Live studiju Telegraf music, gde je uz pomoć maestralne pevačice Irene Blagojević i pratnju Zlatka Muzura na klaviru i Mladena Pecovića na gitari u novim akustičnim verzijama izveo 4 pesme: Svoj stari hit "Hiljadu godina" i tri svetska hita - "Cryin' time" (Ray Charles ft. Barbra Streisand), "Hold the line" (Toto) i "Mercy" (Duffy).

Poslušajte odmah sve 4 samo na Telegrafu.

Uživajte!

A evo kako je izgledalo na snimanju pesama u Love&Live studiju:

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    19. april 2022 | 18:18

    Jes vala sve su za njim ludele, malo sutra , ostao neprimecen i pobegao !

  • Mrki

    19. april 2022 | 18:55

    Odličan pevač, sve ostalo je možda malo i faktor loše sreće!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA