≫ 

Rage Against The Machine stiže na prostor bivše Jugoslavije: To će biti jedini koncert benda u regiji

Poznati bend će nastupiti u sklopu  turneje Public Service Announcement, a kao specijalni gost dolazi hip-hop duo Run The Jewels

  • 0
Rage Against the Machine Foto: Profimedia/Neil White/Shutterstock Editorial

Grupa Rage Against The Machine stiže i na prostor bivše Jugoslavije, a koncert će imati 17. septembra 2022. godine u zagrebačkoj "Areni", piše Index.hr.

Poznati bend će nastupiti u sklopu  turneje Public Service Announcement, a kao specijalni gost dolazi hip-hop duo Run The Jewels.

Kako se navodi, zagrebački koncert bit će jedini koncert benda u regiji i krugu od najmanje 400 kilometara, a početak prodaje ulaznica planiran je za utorak, 26. aprila u 11:00, preko Eventim-a.

Podsetimo, Rage Against The Machine je u svom originalnom sastavu, koji čine Zak De La Roča, Tom Morelo, BredVilk i Tim Kommerford, objavili su još 2019. godine da kreću na svetsku turneju, i to posle 11 godina pauze.

Rage Against the Machine Foto: Profimedia/Ian Gavan/Avalon

Ipak, pandemija korona virusa je poremetila sve, koncerti konačno mogu da se održavaju. Rage Against The Machine stiže u Evropu tokom leta, a koncert u Hrvatsko je u subotu, 17. septembra.

Inače, grupa je u ovim krajevima nastupila pre jedno 20-ak godina, i to u "Tivoliju" u Ljubljani, u sklopu Battle Of Los Angeles turneje. Takođe, tri četvrtine benda nastupilo 2017. godine na Šalati u Zagrebu kao Prophets Of Rage.

Video: Đule: Muzika bez publike je tišina koja nema smisla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA