≫ 

Šest miliona u 2 dana: Nova Rammstein pesma "Angst" poručuje da je strah uvek put do samouništenja

Pomalo netipično za bend

  • 0
Rammstein Printskirn: YT/Rammstein Official

Nemački industrial bend Ramštajn (Rammstein) objavio je prošle nedelje svoj dugoočekivani album "Zeit", a jedna pesma se posebno istakla i na Spotify-ju, i na forumima.

U pitanju je "Angst" (strah), koju su nemačke metal ikone propratile zaista ludačkim videom. U njemu ima svašta - od maničnih navijačica, izbeglica okruženih žičanom ogradom, do koreografskog guranja kosilice. To je moglo doći samo iz umova Rammstein-a, koji nikada ne propuštaju da isporuče bombastične vizuale koji prate svoje jednako intenzivne pesme.

„Angst“ je strukturisana oko čvrstog centralnog rifa, a zloslutni refreni i podražavajući duboki glas frontmena Tila Lindemana upotpunjuju čitvo iskustvo.

Pesma na Youtubu ima već skoro šest miliona pregleda. Kao i uvek, iako se u spotu može pronaći nekoliko tema koje nude višeznačje inače naigled jednostavnom tekstu, jedna se lako prepoznaje - strah od izbeglica, strah od crnog čoveka zbog koga zalizani beli čovek u prsluku i kaki pantalonama diže zidove postavlja kamere, opasava se žicama i fanatično puca. Samo da bi sam propao kroz svoju tvorevinu.

Pomalo netipično za bend, produkcija i miks pesme daju blagu prednost gitarskim rifovima spremnim za stadion. Fanovi pišu kako jedva čekako da ovu pesmu čuju na Ramštajnovoj predstojećoj turneji po Severnoj Americi.

Video: Frontmen Ramštajna ponovo zapanjio svet, ovoga puta na promociji knjige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA