≫ 

Snimak Nikole Kolje Pejakovića koji se masovno šeruje: "Jedino što je vredno jeste ljubav"

Nije ljubav strast ili pohota… ili zaljubljenost

  • 1
Nikola Pejaković Kolja Nikola Pejaković Kolja / Foto: Nemanja Đorđević

Brojni umetnici govorili su na temu ljubavi. Ipak, ovo objašnjenje je istog trena izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Nikola Pejaković Kolja već dugo važi za izuzetnog umetnika, na čijim pesmama već odrasta jedna generacija, ali i zbog fantastičnih glumačkih uloga i scenarija za filmove i serije, Headliner.

Ipak, ono što brojni fanovi kod Kolje obožavaju sunjegovi stavovi o životu. Neretko se upušta u razgovore o veri i pravoslavlju. U jednom od takvih razgovora Kolja je na svoj jednostavan i poučan način, onako kako to samo on ume, objasnio na zanimljiv način šta je to ljubav.

Jedino što je vredno jeste ljubav. Tačnije, ono što proističe iz dobrote i iz pažnje. Što kaže Vladika Atanasije: “Šta je to ljubav”? Rekoh, nemam pojma. “Pažnja, magarče, pažnja”. Znači, ja se brinem da li ti je hladno. Da li si gladan? Da li ti je dobro? Ja te volim. Ja se brinem o tebi, to je ljubav. – rekao je Pejaković i dodao:

– Nije ljubav strast ili pohota… ili zaljubljenost. To nema veze sa ljubavlju. Zato je prava ljubav samo moguća između svih, ta vrsta ljubavi, ohristovljena ljubav. I da na kraju završim… To treba reći svom detetu, to bih i ja rekao i tvom sinu i mom sinu. – rekao je Kolja u svom stilu.

Pogledajte:

Video: Amerikana ponovo na nogama: Kolja i drugo veče oduševio beogradsku pubiku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA