Grupa Aerosmith otkazala nastupe do septembra: Stiven Tajler mora da se oporavi

Stiven Tajler ušao u program rehabilitacije nakon što je ponovo dobio tablete protiv bolova nakon operacije stopala

  • 0
Aerosmith, Stiven Tajler Foto: Profimedia/AFP

Gruoa Aerosmith je objavila da je njihov frontmen Stiven Tajler ušao u program rehabilitacije nakon što je ponovo dobio tablete protiv bolova nakon operacije stopala.

Grupa koja je četiri puta osvajala Gremi izdala je saopštenje u kojem obaveštava fanove da moraju da otkažu svoj prvi termin boravka u Las Vegasu ovog juna-jula u Park MGM-u, jer se 74-godišnji roker koncentriše na svoje zdravlje i oporavak.

- Kao što mnogi od vas znaju, naš voljeni brat Stiven je godinama radio na svojoj trezvenosti. Nastavićemo sa našim datumima za 2022. godinu počev od septembra, i obavestićemo vas o svim daljim ažuriranjima čim budemo mogli. Užasnuti smo što smo doveli do neprijatnosti tolikog broja vas, posebno naših najvernijih fanova koji često putuju na velike udaljenosti da bi iskusili naše nastupe.

Hvala vam na razumevanju i podršci Stivenu tokom ovog vremena. Ako ste svoje karte kupili preko Ticketmaster-a, biće vam vraćena sredstva i uskoro ćete dobiti e-poruku sa detaljima, u suprotnom kontaktirajte svoje mesto kupovine za informacije o povraćaju sredstava“, navodi se u saopštenju, prenosi "Daily Mail".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA