Kakav saundtrek filma "Elvis": Eminem, Tame Impala, Doja Cat, Maneskin...

Saundtrek će takođe uključivati ​​originalne pesme i snimke samog Prslija

  • 3
Film Elvis Printskrin: Youtube/Warner Bros. Australia

Dugoočekivani i najavljivani film o kralju rock’n’rolla Elvisu Prisliju "Elvis" Baza Lurmana pratiće saundtrek sa pesmama brojnih muzičkih zvezda.Tako će se na saundtreku naći pesme Eminema, Tame Impala, Doja Cat, Jacka Whitea, Chrisa Isaka, Cee Lo Greena, Diplo, Denzel Curry, Maneskin, Kacey Musgraves itd.

Saundtrek će takođe uključivati ​​originalne pesme i snimke samog Prislija, zajedno sa izvedbama njegovih pesama Ostina Batlera koji glumi legendarnog pevača. Cee Lo Green će se pridružiti Eminemu, dok će se Swae Lee i Diplo takođe imati duet. Na kompilaciji će se naći i pesme Chrisa Isaaka, Denzela Curryja, Jazmine Sullivan, Måneskina, Pnaua i drugih.

Premijera filma Foto: Tanjug/AP/Vianney Le Caer/Invision

Među brojnim imenima našla se i Kacey Musgraves, koja je nedavno otkrila da je snimila Prislijevu pesmu ‘Can’t Help Falling In Love’. Film i saundtrek najavljeni su pesmom Doja Cat ‘Vegas’.

Kada će se ovaj materijal naći na striming servisima i u prodaju, tek ćemo saznati, a sam film bi u bioskopima trebalo da se nađe krajem juna.

Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Priča duboko zalazi u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunaca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnihih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    29. maj 2022 | 17:13

    Elvis i njegove pesme tj. Kralj Roka za sva vremena !

  • Saša

    29. maj 2022 | 15:47

    Elvis prisli najbolji pevač svih vremena i za sva vremena glas harizma nastupi lepota pesma... Kralj zauvek...

  • King

    31. maj 2022 | 11:13

    Šta reći za elvisa oličenje pesme glasa kralj je kralj....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA