Damir Imamović imao tešku saobraćajnu nesreću: Automobil završio na krovu

Fanovi su Imamoviću poželeli brz oporavak

  • 6
Damir Imamović Printskrin: Youtube/Damir Imamovic

Poznati muzičar iz Bosne i Hercegovine Damir Imamović doživeo je juče tešku saobraćajnu nesreću u kojoj, samo pukom srećom, nije teže povređen.

Imamović je na svom Tviter nalogu podelio fotografije na kojima se vidi kako je automobil nakon nesreće završio na krovu.

Muzičar je fanovima poručio da jučerašnji dan nikad neće zaboraviti.

- Jučerašnji dan slaviću kao novi rođendan (ako ubrojim ratne bliske susrete sa smrću, možda - treći ili četvrti). Dobar sam, zdrav, bez povreda, samo ugruvan. Čuvajte se, dragi ljudi! Posebno hvala dragom Nevenu Tunjiću iz Divanhane koji je priskočio u pomoć - napisao je Imamović na Tviteru.

Fanovi su mu poželeli brz oporavak.

Damir Imamović unuk je Zaima Imamovića, jednog od najznačajnijih izvođača sevdaha, i sin Nedžada Imamovića, takođe barda sevdaha. Mladi Imamović spada u predvodnike nove, postjugoslovenske scene interpretatora sevdaha nastale 2000-ih.

Nastupao je sa mnogim značajnim muzičarima, kao što su Vlatko Stefanovski, Jadranka Stojaković, Božo Vrećo, Bojan Zulfikarpašić, Vasil Hadžimanov, Vlado Kreslin, Jelena Popržan i mnogi drugi.

Nastupao je u okviru više sastava. Jedan od njih je "Damir Imamović Trio", a 2012. je oformljen stalni bend "Damir Imamović Sevdah taht".

Kao izvođač i autor Damir je od 2005. do sada izdao sedam albuma. Gostovao je na pozornicama širom sveta (u zemljama jugoistočne, zapadne i srednje Evrope, SAD-u, Meksiku, Indiji i Kini) i pisao muziku za pozorište i film.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA