Spektakl koji je Beograd 10 godina čekao: Ni kiša nije sprečila BG sindikat da "zapali" Taš

I dalje kidaju

  • 3
Beogradski sindikat koncert Tašmajdan Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Beogradski sindikat održao je sinoć pred punim Tašom spektakularan koncert - prvi koji su u glavnom gradu priredili od 2012 godine.

Ni kiša nije sprečila ljubitelje repa da skaču uz "Za sve moje ljude", "Sistem te laže", "Alal vera" i druge hitove najpopularnijeg rep benda u ovoj zemlji.

Kiša, koja iznova i iznova počinje da pljušti, mnoge je uplašila da će koncert biti odložen, međutim, koncert je samo kasnio dvadesetak minuta ostavljajući ljudima mogućnost da se sakriju od pljuska koji je padao. Odmah potom na binu je izašao Smoke Mardeljano.

- Hvala što ste došli u ovolikom broju, pored ovolike kiše. Veliki rispekt! Niko nam nije rekao da neće doći zbog kiše, već nemojte da otkažete - poručili su članovi Sindikata.

Nastup je trajao tri sata tokom kojih je bend izveo svoje hitove poput "Sistem te laže", "I dalje kidam", "Dogodine u Prizrenu", "Jedina Srpska", "Sviće zora", "Balada disidenata" i "Ljubav u inat".

Na Tašu se čulo horsko pevanje i skandiranje "Kosovo je srce Srbije", uz često paljenje baklji., a videle su se i zastave Srbije i Rusije.

Gosti koncerta bili su i reperi Arafat, Marlon Brutal, Danica Crnogorčević, Pavlina Radovanović iz Orahovca i Akademski hor Obilić.

- Nije nas bilo deset dugih godina u Beogradu, ali vratili smo se - poručili su iz Beogradskog sindikata.

Publika je do iza ponoći bila na Tašu, vraćajući BS na bis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA