Nik Kejv u animiranoj verziji sa švedskom legendom: "Pre nego što su postali bogovi"

"Ovo je projekat iz snova koji mi je doslovno došao u snu"

  • 0
before they were gods, nik kejv, nick cave Foto: Promo

Nik Kejv trebalo bi se da pojavi kao animirana verzija sebe zajedno sa švedskim rokerom Thåströmom u novoj TV seriji “Before They Were Gods”. Seriju će režirati švedski redatelj i pisac Måns Mårlind (“The Bridge”), a razvija je produkcijska kuća Yellow Bird.

The Hollywood Reporter javlja da je priča smeštena “u imaginarni svet u kojem su dvojica muzičara bili bliski prijatelji kao 14-godišnjaci, pre nego što su se pretvorili u velike rok bogove”. U izveštaju se dodaje da “njih dvojica traže konačnu istinu, večnu lepotu i jeftino vino. Ponekad ih pronađu, ali uglavnom ne. Uvek je tu i obećanje beskrajne ljubavi u obliku tajanstvene i lepe Line u koju su obojica duboko zaljubljeni”.

Reditelj Mårlind je rekao:

Ovo je projekat iz snova koji mi je doslovno došao u snu. Dok sam spavao, gledao sam dvojicu svojih muzičkih heroja kao tinejdžere kako piju jeftino pivo dok raspravljaju o ljubavi i smislu života. Probudio sam se pišući i od tada pokušavam da ih sustignem.

Kejv je dodao:

Budući da nisam bio u Švedskoj 1971. i da nikad nisam sreo Thåströma, očigledno sam zaintrigiran da saznam šta to nikada nismo učinili.

Thåström je dodao: – Uvek sam želeo da postanem heroj iz crtaća.

(Telegraf.rs/Headliner)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA