U Hrvatsku dolazi jedan od najvećih festivala elektronske muzike

Osim muzike, Pulska muzička nedelja dodatno će izoštriti svoj očaravajući kontrast antičke i savremene umetnosti

  • 0
pula music week Foto: Promo

Hrvatska će ovo leto ugostiti brojne posetioce  iz celog sveta koji će zahvaljujući jednim od vodećih svetskih promotera Aldi i Insomniacu uživati u vrhunskim muzičkim spektaklima. Oni će od 30. juna do 6. juča biti održani u pulskoj Areni i na drugim lokacijama širom grada Pule.

Festival pod nazivom ‘Secret Project presents Pula Music Week’ je globalno poznat festivalski događaj „Secret Project“ koji će ovog leta na hrvatsku obali dovesti najbolje House & Techno DJ izvođače.

Početak festivala u Puli obeležiće audio vizualni spektakl (po kojem su promoteri Alda i Insomniac globalno poznati) i nastup južnokorejske atrakcije Peggy Gou. Nakon toga će Secret Project Pula music week poželeti dobrodošlicu Solomunu koji nastupa u petak, 1. jula. Zanimljivo je kako je Solomun izvođač koji vuče poreklo s naših prostora, iako je rođen u Nemačkoj. Naredne dane Festivala upotpuniće slavni britanski producentski duo Disclosure i Tale Of Us koji nastupaju tokom vikenda 2. i 3. jula. Za nastavak besprekornog muzičkog vikenda pobrinuće se dodatni izvođači na dodatnim lokacijama u Puli.

U ponedeljak 4. jula u Areni nastupa legenda Boris Brejcha koji će zasigurno ostaviti svoj prepoznatljivi minimalistički trag na debitantskom izdanju festivala. Dan nakon sledi izvedba Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu spektakl poslednjeg dana u Puli kada posetoce očekuje nastup Black Coffee-a koji će pružiti nezaboravan kraj opsežnom programu plesne muzike.

Elitni popis glavnih i pratećih umetnika, zajedno s najvišim nivoom produkcije koja se tokom godina iskristalizovala kroz događanja u režiji ALDA-e i Insomniaca, Pula music week će obeležiti jedinstvenim audiovizualnim iskustvom. Osim muzike, Pulska muzička nedelja dodatno će izoštriti svoj očaravajući kontrast antičke i savremene umetnosti, prikazujući neke od najboljih modernih umetničkih instalacija iz celog sveta unutar svojih ostarjlih zidova.

Hrvatski festival stiže kao najnoviji nastavak saradnje ALDA-e i Insomniaca u dugom nizu zajedničkih projekata poput EDC Las Vegas ili amsterdamskog izdanja Secret Projecta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA