≫ 

Ramštajn održao toliko glasan koncert da se čuo na 16 kilometara

Ako ste uživo slušali Ramštajn, ovo vas ne čudi

  • 0
Rammstein Foto: Profimedia/Milan Malíček / Borgis

Uzdržanost nije u Ramštajnovom rečniku, a nemački industrijski metalci su to još jednom dokazali na poslednoj svirci u Кoventriju, u Engleskoj, u nedelju (26. juna).

Кoncert u Si-Bi-Es areni bio je toliko glasan da se čuo na više od 16 kilometara. Prema lokalnom listu Coventry Telegraph, vlasnici kuća su prijavili da su čuli „glasan udarac“ širom Nunitona i čak Barton Hejstings, koji je 18 kilometara od mesta događaja.

Dok se „glasan ritam“ mogao čuti napolju i kroz prozore kuća širom regiona, Rammstein je srećom svirku priveo kraju pre nego što je postalo prekasno. Meštani su takođe prijavili da su čuli glasne udarce, odnosno vatromet koji je trajao do oko 22:20.

Bend je trenutno na turneji po Velikoj Britaniji i Evropi. Ramštajn će se zatim uputiti "preko bare" na svoju prvu turneju u Severnoj Americi.

Brojni decibeli nisu toliko iznenađujući kada uzmete u obzir kakav spektali Ramštajn pravi uživo - od živopisnih svetlosnih instalacija, vatre zbog koje publika u prvim redovima ostaje bez obrva do muzike toliko glasne da čepići za uši nisu na odmet.

Pogledajte snimak sa svirke u Кoventriju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA