Fan Pit i parter za WS koncert u Beogradu rasprodati

Ostalo je još malo ulaznica za tribine, beogradski Whitesnake koncert je izvestan

  • 0
Whitesnake koncert u Beogradu Foto: Promo

Avalon produkcija, organizator Whitesnake/The Dead Daisies koncerata u Beogradu, Skoplju i Sarajevu, sa zadovoljstvom obaveštava fanove da su Fan Pit i parter na Tašmajdanu rasprodati, dok je ostala ograničena količina ulaznica za tribine.

Kao što je poznato, David Coverdale i Whitesnake bili su primorani da otkažu svoje nastupe u Španiji, Italiji, Austriji i Hrvatskoj, usled bolesti članova benda.

Lekari su čuvenom pevaču naredili strogo mirovanje i čuvanje glasa, da bi se što pre oporavio od upale sinusa i nastavio sa evropskom turnejom.

Whitesnake Foto: Elise Brodsky

Planirano je da se turneja nastavi koncertom u Budimpešti 4.jula, stoga imamo uverenje od Whitesnake menadžmenta da je koncert u Beogradu 6.jula na stadionu Tašmajdan – izvestan.

Avalon produkcija se zahvaljuje svim fanovima na podršci i razumevanju i apeluje na srpske fanove da obezbede svoje ulaznice na vreme jer je izvesno da će beogradski WS koncert biti rasprodat.

Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigstixa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA