≫ 

Nova rege žurka u Beogradu: Ras Mc Bean i Soulcraft nastupaju u petak, 22. jula, u klubu "Dragstor"

- U petak očekujemo mnogo nasmejanih lica, pozitivne vibracije i ples do zore - rekli su momci iz benda

  • 0
Soulcraft & Ras Mc Bean Foto: Daniela Vasev

Beogradski rege bend Soulcraft će zajedno sa gvajanskim pevačem Ras Mc Bean-om održati koncert u Beogradu, u klubu "Dragstor", u petak, 22. jula.

Ras Mc Bean i Soulcraft saradnju su započeli 2018. godine, albumom "Reggae On A Mission", koji je dobio sjajne kritike širom sveta i koji se te godine pojavio na mnogim reggae top listama. U 2019. su započeli "Reggae On A Mission" promotivnu turneju, odsviravši "Seasplash" festival u Šibeniku, Ljubljanu i Beograd, zatim se Covid 19 isprečio i turneja je morala biti obustavljena do daljnjeg.

Soulcraft bend i Ras Mc Bean se ponovo nalaze 2022. godine, ovoga puta u “Sick Touch” studiju, snimaju novi album pod imenom “Roots Rockin’ Steady” i zakazuju novi koncert, novo druženje sa beogradskom publikom u pomenutom klubu "Dragstor".

Lokalna podrška, pre i posle nastupa Soulcraft-a, biće dobro poznata lica domaće drum'n'bass scene: MC BoJAH i Rim Runner DJ.

- U petak očekujemo mnogo nasmejanih lica, pozitivne vibracije i ples do zore. Imamo "osveženu" postavu sa dva nova člana, probe su sjajne, zadovoljni smo kako sve zvuči, tako da jedva čekamo da izađemo na binu i da predstavimo sve ovo što smo "kuvali" u posljednjih mesec dana - poručuju Jimy, Ras i Damjah.

Karte u pretprodaji u "Yugovinyl" lokalu, u Cetinjskoj 15, do petka u 19h po ceni od 1000 dinara. Na ulazu u klub, cena karte će biti 1200 dinara.

Ras Mc Bean & Soulcraft - "Where There's Life There Is Hope":

Ras Mc Bean & Soulcraft - "Boots Tracks":

Podsetimo, prošle nedelje je u Beogradu nastupio legendarni rege sastav The Wailers i u Botaničkoj bašti "Jevremovac", i pritom održao koncert za pamćenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA