≫ 

Grupa Red Hot Chili Peppers objavila kada izlazi njihov novi album, i to dupli

- "Return of the Dream Canteen" ("Povratak kantine iz snova") je sve što jesmo i o čemu smo ikada sanjali - navodi se u saopštenju grupe.

  • 0
Red Hot Chili Peppers Printskrin: YT/Red Hot Chili Peppers

Grupa Red Hot Chili Peppers obradovala je obožavatelje širom sveta informacijom da će objaviti dupli album. Nosi naziv "Return of the Dream Canteen" ("Povratak kantine iz snova"), a svetlost dana će ugledati 14. oktorbra.

Tim povodom, poznati bend se oglasio na Instagramu.

- Krenuli smo u potragu za sobom kao bendom koji smo nekako oduvek bili. Samo iz zabave smo "džemovali" i naučili neke stare pesme. Ubrzo smo započeli misteriozni proces stvaranja novih pesama. Prelepo mešanje hemije koje nas je stotine puta sprijateljilo na tom putu. Jednom kada smo pronašli taj klizeći tok zvuka i vizije, samo smo nastavili da "rudarimo". Kako se vreme pretvorilo u elastični pojas prevelikog donjeg veša, nismo imali razloga da prestanemo da pišemo i "rokamo". Bio je kao san - navodi se u objavi, koja se nastavlja:

- Kada je sve bilo rečeno i gotovo, naša neraspoložena ljubav jedno prema drugom i magija muzike podarili su nam više pesama nego što smo znali šta da radimo. Pa, shvatili smo. Dva dupla albuma izdata jedan uz drugi. Od kojih je drugi lako smislen kao i prvi ili bi ga trebalo obrnuti. "Return of the Dream Canteen" ("Povratak kantine iz snova") je sve što jesmo i o čemu smo ikada sanjali. Spakovano je. Napravljeno krvlju naših srca, zaista, (grupa) Red Hot Chili Peppers - navodi se u saopštenju grupe.

Evo i objave:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA