≫ 

Spice Girls konačno na okupu, i to zajedno sa Viktorijom Bekam: Snima se serija o čuvenoj grupi

Pevačica (48) navodno je potpisala novi ugovor sa Mel B, Melani C, Emom Banton i Džeri Horner (nekada Halivel) za dokumentarnu seriju

  • 0
Spajs grls, Spice girls Foto: Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia

Viktorija Bekam će se navodno konačno okupiti sa ostatkom grupe Spice Girls. Povod je nova dokumentarna serija koja je usredsređena na bend.

Pevačica (48) navodno je potpisala novi ugovor sa Mel B, Melani C, Emom Banton i Džeri Horner (nekada Halivel) za dokumentarnu seriju.

Kako piše "The Sun", seriju će snimiti tim koji stoji iza ostvarenja "The Last Dance", Netfliks serije o košarkaškoj superzvezdi Majklu Džordanu.

- Režiser i ceo koncept (serije "The Last Dance") kako je to snimljeno i snimljeno je zaista, stvarno, stvarno dobar. Tako da ćemo raditi našu verziju sa njima - rekla je Mel B, a prenosi "Daily Mail".

Serija (o grupi "Spice Girls") će navodno sadržati anegdote iza scene i dokumentovati uspon grupe na vrh.

Mel Bi je otkrila i neke detalje.

- Rep u "Wannabe" spotu, zapravo sam pisala kada sam bila u toaletu dok su druge devojke pevale vokale - rekla je pevačica

Muzičke zvezde konačno treba da se ponovo okupe pošto Džeri puni 50 godina u septembru i ne samo da je pozvala Emu, Mel B, Mel C i Viktoriju na raskošnu zabavu, već se očekuje da će kvintet nastupiti zajedno kao petočlani prvi put od ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

- Biće to neverovatna noć... Devojke jedva čekaju da se ponovo okupe, a plan je da svih pet otpevaju "Happy Birthday" i popnu se na binu kako bi se pridružile Džeri. Otpevaće će verovatno "Wannabe" - rekao je izvor za "The Sun".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA