Nagrađivana italijanska kantautorka ELISA nastupiće 22. oktobra u Beogradu u okviru svoje evropske turneje!

Višestruko nagrađivana italijanska kantautorka Elisa će ove jeseni početi svoju evropsku turneju, a u Beogradu će nastupiti u intimnoj atmosferi Bitef Art Caffe-a 22. oktobra

  • 0

Nakon drugog nastupa na festivalu u Sanremu, Elisa je u februaru objavila dupli album na italijanskom i engleskom jeziku pod nazivom "Ritorno al Futuro/ Back to the Future", a publika će imati priliku da ga čuje i u Beogradu.

U svojoj karijeri koja traje skoro tri decenije, od objavljivanja njenog debitantskog albuma "Pipes & Flowers" (1997), Elisa je osvojila prestižne nagrade u Italiji i širom sveta. Sarađivala je sa svetskim zvezdama kao što su Zucchero, Tina Turner, Luciano Pavarotti, Imagine Dragons i mnogim drugim muzičarima. Čuveni italijanski kompozitor Ennio Morricone i Elisa radili su na numeri "Ancora Qui" kao deo muzike za film "Đangova osveta" u režiji Kventina Tarantina.

Sa svojim novim albumom, Elisa donosi zvuk u kom spaja svoja dva kreativna entiteta i jezika na kojima najviše komponuje i stvara - engleski i italijanski, a možda najviše do sada pokazuje svoju svestranost i ljubav prema različitim žanrovima. Predstojeći nastupi će biti održani u intimnim prostorima kako bi se nove numere predstavile na poseban način. Prodaja ulaznica počinje u petak 29. jula od 10 časova preko sistema eFinity.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA