≫ 

Koncert povodom 60 godina od prvog Džejms Bond filma: Izvođači iz brojnih ostvarenja na okupu

Prvi film o agentu 007 premijeru je imao 5. oktobra 1962. godine

  • 0
007 Džejms Bondovi, Danijel Krejg, Pirs Brosnan, Rodžer Mur, Šon Koneri Foto: Profimedia

Čuvena velška pevačica Širli Bejsi održaće dobrotvorni koncert 4. oktobra u Rojal Albert holu u okviru proslave 60 godina filmske frašize o Džejmsu Bondu, prenosi časopis Mjuzik Njuz.

Na koncertu će biti predstavljena kultna muzika popularne franšize, za čije potrebe je čuvena velška pevačica snimila tri pesme.

Nastupiće čuveni izvođači muzike iz fimova o Džejmsu Bondu, uključujući američku muzičku grupu "Garbage", kao i specijalni gost "Celeste", uz podršku Kraljevskog filharmonijskog orkestra pod dirigentskom palicom Nikolasa Doda.

Time će biti proslavljena godišnjica od premijere prvog filma o agentu 007, održane 5. oktobra 1962. godine.

Producenti DŽjemsa Bonda, Majkl Vilson i Barbara Brokoli, istakli su da je muzika nerazdvojiv segment popularne frašize.

- Tokom šezdesetogodišnje istorije, bili smo blagosloveni izuzetnim talentima legendarnih kompozitora i umetnika koji su stvorili najmoćnije i najdirljivije muzičke priloge za naših dvadeset pet filmova. Na koncertu koji će se održati 4. oktobra proslavičemo njihova ogromna dostignuća - rekao je Vilson.

Nakon koncerta je najavljena specijalna projekcija najnovijih filmova o Bondu, koja će biti priređena uz uživo izvođenje Kraljevskog filharmonijskog orkestra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA