Houra i Bodalec odahnuli, mogu opet da nastupaju kao Prljavo kazalište: "Hvala svima koji su bili uz nas"

- U ime celog benda delim radosnu vest da od sada možemo ponovno koristiti naše ime Prljavo kazalište - rekao je Houra

  • 0
Prljavo kazalište Foto: Marko Vlaović/ATAImages

Jasenko Houra i Mladen Bodalec mogu ponovo da nastupaju kao Prljavo kazalište, nakon što im je ukinuta zabranja koripćenja imena benda, piše 24sata.hr. Upravo pod tim nazivom su muzičari svirali na koncertu u Zadru.

Njih dvojica nisu krili zadovoljstvo što ponovo nastupaju kao Prljavo kazalište.

- Bili smo srećni. Opet smo nastupili kao Prljavo kazalište, ali niti smo isticali niti smo se na bini pompezno najavili - rekao je Bodalec za 24sata.hr i opisao atmosferu u Zadru.

- Bilo je odlično, sve super. Svirka je trajala dva sata, baš smo se veselili. I mi i publika - rekao je Mladen.

Svoje oduševljenje nije krio ni Jasenko Houra.

- Želim da se zahvalim organizatorima, bendu i ljudima s kojima sam okružen na razumevanju i strpljenju i što nisu pokleknuli pod pritiskom. Želim da se zahvalim publici, bez koje ništa od ovoga ne bi bilo moguće, što ste nas podržavali i bodrili u ovakvim trenucima. Hvala svima koji su bili uz nas! U ime celog benda delim radosnu vest da od sada možemo ponovno koristiti naše ime Prljavo kazalište - rekao je Houra.

Privremena sudska mera kojom je Houri i Bodalecu zabranjeno korišćenje imena Prljavo kazalište na zahtev Tihomira Fileša donešena je početkom jula, ali već 26. već Visoki trgovački sud preinačio je rešenje Trgovačkog suda tako da je odbio privremenu meru, navodi 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA