≫ 

Emotivna slika iz studija Dejva Gana i Martina Gora iz grupe Depeche Mode: "Fotografija pogađa, bez Endija"

Sama fotografija je emotivna, jer na njoj nema Endija Flečera, koji je preminuo pre nekoliko meseci

  • 0
Endi Flečer Andy Fletcher Dipeš Mod Depeche Mode Foto: Profimedia/Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Na Instagram profilu grupe Depeche Mode osvanula je fotografija na kojoj se vide članovi ove grupe Martin Gor i Dejv Gan kako rade u studiju.

- Pronalaženje stabilnosti u onome što znamo i volimo, i fokusiranje na ono što životu daje smisao i svrhu - piše komentar uz fotografiju koja je objavljena na profilu grupe.

Sama fotografija je emotivna, jer na njoj nema Endija Flečera, koji je preminuo pre nekoliko meseci. Usledila je "lavina" komentara obožavatelja.

"Fotografija jako pogađa, bez Endija. I dalje ćete imati našu podršku.", "Nastavite dalje, zbog Endija.", "I dalje je među nama i vama! Duše nikada ne umiru.", bili su neki od komentara.

Bilo je i onih gde se misli da njih dvojica rade na novom albumu Depeche Mode, a čak je bilo i apela da pozovu nekadašnjeg člana grupe Alana Vajldera (napustio je Depeche Mode sredinom devedesetih).

"Osećam novi album!", "Pozovite Alana Vajldera za novi album u znak sećanja na Endija", "Ovo je tako uzbudljivo. Nadam se nekom novom materijalu koji će nas sve inspirisati u sećanjima zauvek", bili su neki od komentara.

Pogledajte fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Depeche Mode (@depechemode)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA