≫ 

Maja Cvetković iz grupe E-Play za Telegraf.rs: O Beer Festu, Bajagi, s kim bi volela duet, filmu "Munje"...

- Svaki koncert je poseban i dragocen - rekla nam je Maja

  • 0
E-Play grupa Foto: ATA Images

Poslednjeg dana ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa rezervisana je za koncert grupe E-Play. Maja Cvetković, liderka ovog sastava, je u intervju za Telegraf.rs otkrila šta će svirati na ovom muzičkom događaju, da li će Bajaga nastupiti zajedno s njima, s kim bi želela da duet.

Na samom kraju je pričala i o filmu "Munje", ostvarenju koje je lansiralo E-Play na domaću muzičku scenu.

  • Šta može publika da očekuje od nastupa grupe E-Play na Beer Festu?

Od našeg nastupa mogu da očekuju sve naše, hajde da kažemo, hitove. "Divan dan" i ostale. Jedan festivalski nastup. Imali smo dosta koncerata ovog leta. Svaki je bio različit, mi se trudimo da sviramo najbolje što možemo u datom trenutku... Svaki koncert je poseban i dragocen. Ne spremamo ništa posebno u odnosu na druge festivalske nastupe, ali, kažem, svaki je drugačiji.

  • Na Beer Festu su nastupili i Bajaga i Instruktori. S Bajagom ste napravili zajedničku pesmu "Hotel Jugoslavija", da li će vam se on priključiti na sceni?

To ćemo uraditi uskoro. Ovaj put ne. Koncertni termini su bili nemogući da se uklope. Želimo to da uradimo. Pesma je super ispala i to je baš lepo da imamo u biografiji (duet s Bajagom). Prosto, oni toliko sviraju ove godine, i mi dosta sviramo, da prosto nismo mogli da nađemo slobodno vreme za probu.

  • Šta ima novo kod E-Play-a? Da li planirate neke nove pesme, koncerte?

Posle Beer Festa imamo dosta koncerata. Leto je uvek koncertno najvažnije. Mislim da od septembra, oktobra ćemo ući u studio da snimamo nove singlove, neke koje smo već spremili, neke koji su meni posebno dragi. Tako da, mislim da ćemo ući u studio i da nastavimo ono što smo trebali da radimo sa Bajagom, u smislu studijskog rada. 

  • Da li planirate još neki duet? Da li biste nekoga voleli nekog konkretnog?

Lično, kroz našu karijeru su prošli mnogi, ali ne kao duet. Na primer, Bane Sunshine, bio je Matija Dedić sa klavirom, bio je Kojot (Nemanja Kojić Kojot iz grupe Eyesburn), bio je sjajan bend iz Zrenjanina Overdrive... Ja lično stvarno volim da sarađujem sa raznim muzičarima i to je ono što dozvoljavamo. Jesi u bendu, ali možeš da radiš sa drugim ljudima. Ja se iskreno nadam da će biti uskoro i sa nekim drugim. Ne znam sada, imam mnogo želja, imam mnogo kolega koje cenim i poštujem... Nikad to nije bilo planirano... Pa lično bih volela da to bude Goran Bare iz grupe Majke, jer on u poslednje vreme i sjajne tekstove. Nisam sigurna da ću to ikada realizovati, jer ne znam da li ću se upustiti u to, ali mislim da njega trenutno  u tom produktivnom smislu baš cenim.

  • Pročitao sam negde da će se snimati nastavak filma "Munje"...

To sam videla i ja, ali ne znam ništa o tome. To je Raša Andrić, čovek koji je jako značajan za našu karijeru... Oni su bukvalno dali jednom demo bendu veliku šansu i nas je to stvarno lansiralo baš dosta, dosta dobro, jer se potrefila promocija filma i promocija našeg albuma u isto vreme, a niko nije znao da će film biti takav hit. Ja bih volela da bude drugi deo i volela bih da opet da radimo neku muziku za film.

  • Pošto je i Sergej Trifunović glumio u "Munjama" i voli da svira, da li biste nešto napravili s njim?

Joj, nikada nisam razmišljala o tome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA