Večeras finale Beer Festa uz Konstraktu, Sunshine, E-play i Queen Real Tribute

Nakon obilnih padavina u toku prethodnog dana, sunce se izborilo sa oblacima za finalno veče Belgrade Beer Festa, koje će biti održano večeras, 22. avgusta, na već dobro poznatoj lokaciji, beogradskom Ušću

  • 0
Beer Fest 2022

Foto: Live Production

Festival se punom parom priprema za završnicu, a kapije festivala će biti otvorene već u 18h. Na glavnoj bini program počinje već u 19h, kad nastupa Queen Real Tribute. Nakon toga, celokupan program glavne bine biće održan ranije u odnosu na planirano vreme, te će Konstrakta i Zemlja Gruva izaći na scenu već u 20.30h, Sunshine u 22h, a festival će zatvoriti E-Play koncertom u 23.15h.

Vremenske prognoze najavljuju vedro do umereno oblačno veče, bez padavina.

Glavna zveda večerašnjeg festivalskog dana je Konstrakta koja je pre nekoliko dana obišla lokaciju festivala: "Velika je bina, mogli bismo da uključimo i plesačice", izjavila je razgledajući binu, "Bočno ovo su sve ekrani? Ovo je impozantno, nikad veće!" oduševila se Konstrakta i najavila da će u nastup uključiti i rekvizite, te da na Ušće dolazi sa svojim bendom Zemlja gruva.

"Samo još nisam navežbala kako da bacim peškire u publiku, ja zamahnem, on padne tu", nasmejala je Konstrakta sve prisutne.

Izuzetno nam je drago da je Beogradski festival piva u toku prethodne tri večeri ugostio više od 200.000 ljudi, koji su, uprkos vrućinama i promenljivim vremenskim uslovima, pokazali kako izgleda festivalski provod u Beogradu.

Ulaz u Cloud i koncertnu zonu Beogradskog festivala piva je SLOBODAN, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo GOTOVINOM i PLATNIM KARTICAMA.

U prodaji se i dalje nalazi još mali broj VIP ulaznica po ceni od 1500 dinara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA