Roberta Planta pitali za ponovno ujedinjenje Led Zeppelina: Roker je izgovorio samo jednu rečenicu

Bend je poslednji put svirao zajedno 2007. godine

  • 0
Robert Plant Led Zappelin Foto: Wikipedia/Phil King

Robert Plant je razgovarao o sviranju pesama Led Zeppelin-a uživo i o ideji ponovnog okupljanja benda, rekavši da to neće "zadovoljiti njegovu potrebu da bude stimulisan".

Legendarni bend se razišao 1980. nakon smrti bubnjara Džona Bonama. Od tada su se ponovo okupljali nekoliko puta, poslednji put 2007. godine, ali samo na jednokratnim nastupima. Ipak, na svojim solo nastupima, Plant često izvodi pesme Zeppelin-a.

Govoreći za Los Angeles Times u novom intervjuu, Plant, koji je ove godine objavio novi zajednički album sa Alison Krauss, prisetio se izvođenja pesme "Immigrant Song" pre nekoliko godina na Islandu.

- Svirao sam u Rejkjaviku, na Islandu, pre otprilike tri godine, neposredno pre COVID-a. Bila je letnja noć i bio je festival, a ja sam rekao svom bendu: "OK, hajde da sviramo "Immigrant Song". Nikada to ranije nismo radili. Samo smo ga "udarili", i beng — eto ga. Pomislio sam: "Oh, nisam mislio da to još uvek mogu da uradim." - naveo je Plant.

Led Zeppelin Led Zeppelin / Foto: Tanjug/AP/Amy Sancetta

Upitan da li bi ponovo ujedinio Led Zeppelin , odgovorio je:

- Vraćajući se na to da dobijem neku vrstu ogromnog aplauza – to zapravo ne zadovoljava moju potrebu da budem stimulisan - naveo je Plant, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA