Koncertna promocija novog albuma repera Bvane

Beogradski reper Bvana održaće koncertnu promociju albuma "Zelena glava i magični kamičak" u četvrtak 8. septembra na Zappa Barci

  • 0
Bvana Foto: Miskolci Renato

Pored Bvane na bini će se naći Lider kao i razni gosti: Eufrat i Mikri Maus Prti Bee Gee, Skaj Vikler, Ajs Nigrutin, kao i još neki gosti iznenađenja. Za atmosferu pre i posle nastupa biće zadužen DJ Mrki.

Bvana nije krio svoje oduševljenje povodom predstojećeg koncerta:

-Ovo je deseti studijski album i zato žur mora bude epski. Pored novih rokaćemo i dobre stare hitove, letnje a i zimske. Ja ću žonglirati flaše pivske i bacati rime bistre. Nema stajanja brt. Oblaci sivi…- izjavio je Nikola Ćosić poznatiji kao Bvana.

"Zelena glava i magični kamičak" predstavlja klasični hip hop zvuk devedesetih sa aktuelnim tekstovima koji oslikavaju svet u kome živimo.

Povodom novog albuma Bvana je izjavio:

-Svakom od nas je potrebna po jedna zelena glava i magični kamičak kako bi poboljšali svoj kvalitet života. Pesme će vas dići, spustiti, nasmejati, rasplakati, opustiti, razbesneti kao što naziv albuma i kaže.

"Minimalac kriminalac" je sedmi singl sa albuma "Zelena glava i magični kamičak" na kojem gostuje veliki broj repera iz regiona. Pesma je rađena u saradnji sa makedonskom grupom Zad agolot. Tema pesme je društveno- sociološkog karaktera i govori o životnim izborima koji su nam dati u ovoj zemlji kao i o događajima sa kojima se neretko susrećemo.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Zappa Baru po ceni od 500 RSD, a na samom ulazu koštaće 700 RSD.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA