≫ 

Kraljica Elizabeta jednom je propustila privatni koncert Pola Makartnija - da bi gledala "Tvin Piks"

Sada znamo da je kraljica barem jedan od svojih rođendana proslavila upravo onako kako bismo želeli

  • 0
Pol Makartni, Kraljica Elizabeta III, Tvin Piks, Foto: Tanjug/AP, Profimedia/JOE MARINO/UPI, Printskrin: YouTube/Twin Perfect

U nedavno objavljenom intervjuu sa kompozitorom Tvin Piksa Anđelom Badalamentijem, kraljica Elizabeta II je jednom odustala od privatnog Pola Makartnija kako bi gledala kultnu TV seriju Dejvida Linča - na svoj rođendan, od svih dana.

Badalamenti, koji je koautor skoro cele nezaboravne muzike Tvin Piksa, prisetio se priče koju mu je ispričao Makartni u intervjuu za NME 2011.

- U vreme kada je Tvin Piks krenuo širom sveta, leteo sam u London kako bih radio sa Polom Makartnijem u Ebi Roudu - objasnio je Badalamenti.

- Rekao je: "Dozvolite mi da vam ispričam priču". Malo pre nego što smo se upoznali, zamolili su ga da nastupi za kraljicu na proslavama njenog rođendana. I kada ju je sreo, počeo je da govori: „Čast mi je što sam večeras ovde, Vaše Veličanstvo, i sviraću za Vas.“ A kraljica kaže: „Izvinite, mogu da vam Ne ostani, pet je do osam i moram da idem da gledam Tvin Piks!“

Sada znamo da je kraljica barem jedan od svojih rođendana proslavila upravo onako kako bismo želeli.

Кraljica Elizabeta II umrla je u 96. godini 8. septembra, nakon 70 godina na tronu. Кao drugi najduži monarh u zabeleženoj istoriji, njena smrt je izazvala širok spektar reakcija. Što se tiče Makartnija, on je upravo završio svoju turneju 2022. nastupom u Londonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA