Ex Revolveri obeležavaju jubilej izdanjem "100% Rokenrol": 10 pesama na albumu

„Na neki način, ovo je proslava 30 godina diskografije grupe“ kaže Vladimir Jakšić

  • 0
Vladimir Jakšić, Revolveri Foto: Wood RS

Grupa Ex Revolveri objavila je album „100% Rokenrol – Top 10 Revolveri / Ex Revolveri 1992-2022“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Album „100% Rokenrol“ se sastoji od 10 odabranih numera Revolvera a kasnije i Ex Revolvera u periodu od 1992. do 2022. godine.

„Na neki način, ovo je proslava 30 godina diskografije grupe“ kaže Vladimir Jakšić Musa i dodaje da ideja bila da se sve te pesme ponovo snime i objave u ujednačenoj produkciji, te da budu bolje prilagođene radio stanicama i digitalnim platformama: „Cilj nam je da ujedinimo i zaokružimo jedan period i proslavimo jubilej zajedno sa našom malobrojnom publikom“.

Na albumu se nalazi 10 pesama: „Nema povlačenja, nema predaje“, „24 sata dnevno rokenrol“, „Brod na okeanu“, „Dar za put“, „Anđela“, „Hej nitkovi (još sam živ)“, „Letim preko mora“, „Kada večeras“, „Sanjaj neki drugi svet“, „Teško je brate pomozi“.

Ex Revolveri su Vladimir Jakšić Musa (vokal, udaraljke), Dejan Radisavljević Role (gitare), Vladimir Đorđević (gitare), Saša Knežević (klavijature), Vladimir Markoski (bubanj, prateći vokal) i Dejan Matekalo (bas gitara, prateći vokal).

Kao gosti na albumu pojavljuju se i Marina Bošković (prateći vokal), Mića Luković „Ice Cream Man“ (usna harmonika) i Nebojša Brdarić (jermenski duduk i zurla).

Album je u Multimedia studiju snimio Nebojša Brdarić. Produkciju potpisuje Vladimir Jakšić, miks Chris Mace (Brighton Sound System, Brajton) a mastering Pete Maher (Topfloor Productions, London).

CD izdanje albuma „100% Rokenrol“ upotpunjeno je i knjižicom koja, osim biografije, sadrži i kompletnu diskografiju benda. Možete ga nabaviti na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com, a dostupan je i u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama.

Vladimir Jakšić je nedavno dao intervju za Telegraf.rs, gde je pričao o Ex Revolverima, muzici...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA