Robi Vilijams o svom vikendu na Glastonberiju: "Osećao sam se kao da se Putin pojavio u Vestminsteru"

- To je očigledno malo ekstremno, ali bilo je kao: "Šta koji ku*ac on radi ovde?" - naveo je Vilijams

  • 0
Robi Vilijams

Printskrin: Instagram/aydafieldwilliams

Robi Vilijams se u intervjuu za NME prisetio jednog svog vikenda u festivalu Glastonberi 1995. godine, rekavši da se zbog toga osećao "kao da se Putin pojavio u Vestminsteru".

O svom boravku na Glastonberiju 1995. godine, koji je usledio ubrzo nakon što je napustio grupu Take That, rekao je sledeće:

- Znate, ja sam se pojavio u Glastonberiju... Pokušavam da to izrazim tako da me neće dovesti u nevolje, ali to je kao da se Putin pojavio u Vestminsteru - rekao je Robi i nastavio:

- To je očigledno malo ekstremno, ali bilo je kao: "Šta koji ku*ac on radi ovde?"Ako imate Najala Horana ili Harija Stajlsa ili koga god želite da kažete da to sada ide u Glastonberi, to je kao,:"Da - to je ono što trebalo bi da rade. Nadam se da se dobro zabavljaju!" Nema presude. Ali kada sam otišao, to je bila, kao, stvar."

Na drugom mestu u novom intervjuu za NME, Vilijams je uporedio svoj pristup muzici i pisanju pesama sa pristupom Morisija i Eltona Džona.

- Ako razbijete matematiku onoga što radim u muzičkom smislu na pesmi, ja radim istu stvar kao Morisi. Ne kažem ni na koji način, oblikom ili formom da sam dobar ili bolji od Morisija, samo kažem: radim istu stvar. On peva na melodiju i stavlja tekst na to - naveo je Vilijams.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA