≫ 

Susret šampiona Formule 1 i Tijane Bogićević: Dejvid Kultard oduševljen srpskom muzikom i našim talentima

Dejvid Kultard i Tijana Bogićević razgovarali su o našoj kulturi i Beogradu

  • 0
Dejvid Kultard, Tijana Bogićević Foto: Sever Zolak

Svet su obišli snimci Dejvida Kultarda kako se veseli uz srpsku trubu i veče provodi u Skadaraliji, a na događaju Red Bull Show Run Beograd upoznao je i našu pop zvezdu Tijanu Bogićević, koja ovaj automobilistički spektakl otvorila himnom “Bože pravde”.

Svetski šampion, koji se čak trinaest puta našao na pobedničkom tronu i srpska pevačica razgovarali su u “pit stop” zoni u kojoj su bili smeštena dva bolida: RB7 Sebastijana Fetela iz 2011. godine i onaj koji je kasnije tokom šoua vozio Patrik Frajzerher, član tima Maksa Ferstapena.

Dejvid Kultard i Tijana Bogićević razgovarali su o našoj kulturi i Beogradu, koji je na poznatog Britanca ostavio snažan utisak:

,,Po prvi put sam imao priliku da vozim u ovako autentičnom okruženju kao što je Trg republike. Takođe, ono što je veoma važno za ovakvu vrstu događaja jeste publika i energija koja se emituje. Publika se u tom pogledu pokazala izuzetno, tako da je ova vožnja u celoj toj atmosferi i u tom prostoru bila zaista nešto što ću dugo pamtiti. “

Nakon toga Tijana i Dejvid pozirali su oficijelnim fotografima, a zatim su i jedno i drugo zauzeli svoje pozicije - Kultard u bolidu RB7, a Tijana na početnoj poziciji trkačke rute odakle je izvela himnu Srbije, što je označilo početak događaja koji će zasigurno biti upisan zlatnim slovima u istoriju srpskog sporta.

Video: Formula 1 spektakl u Beograd: Bolid Red bula protutnjao Trgom Republike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA