"Visinske pripreme pred koncert u Botaničkoj Bašti": Rambo Amadeus se slikao pored nikad veće bačve

- Prostim matematikčkim dokazom vidimo da vino produžava život - napisao je muzičar

  • 2
Rambo Amadeus Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Regionalno popularni muzičar Rambo Amadeus i njegovih pet Winnetou-a održače sutra (subota, 24. septembar) koncert u Botaničkoj bašti Jevremovac, u Beogradu, i tako nastaviti serijal nastupa prekinutih pandemijom korone. Svirka počinje tačno u 20.30 časova, kapije Botaničke bašte se otvaraju u 19 sati. Prema prognozi, biće vedro veče, pa nema prepreka da Rambovi obožavaoci uživaju u njegovom dvočasovnom, veoma specifičnom nastupu.

Rambo Amadeus će u Botaničkoj bašti na sebi svojstven način prikazati muzički vremeplov od godine kada je rođen, 1963, pa sve do daleke 2063. Na koncertu će još jednom uživo biti predstavljeni segmenti aktuelnog albuma „Brod budala“, koji se nedavno pojavio u fizičkom izdanju, kao LP ploča.

“Osvanulo je jutro, okupano suncem, nema više sumnje da će biti lepo vreme, i da su stvoreni svi uslovi da koncert u Beogradu bude za pamćenje”, bez dileme će Rambo. “Botanička bašta Jevremovac pruža izvanredan ambijent i ugođaj, sa tehničke strane sve je pripremljeno kako treba, bend je željan svirke, a interesovanje za ovaj koncert iznad očekivanja”.

Rambo naglašava da uobičajenog kašnjenja neće biti.

“Molimo publiku da ne čeka poslednji trenutak za ulazak u Botaničku baštu, da se ne bi stvarala nepotrebna gužva. Ostaje samo da se radujemo, i pustimo da nas muzika, publika i predivni ambijent vode kroz ovo dugo očekivano veče”.

Koncert Ramba Amadeusa u Botaničkoj bašti organizuju promoterske kuće Long Play i RA Entertainment. Standardne ulaznice koštaju 1.500 dinara. Vip ulaznice, propusnice za Fan pit i Vip backstage karte isključivo na zahtev (na mail infolongplay@gmail.com).

Kao najavu za koncert, Rambo je objavio fotografije iz vinarije.

- Visinske pripreme pred koncert u Botaničkoj Bašti! Evo me u vinariji Erdut, jutro nakon svirke, pored pune bačve u kojoj je 75 000 litara vina. Ako bi svaki dan popio po jednu buteljku od 0,75 l, to znači da bi mi trebalo 273 godine da ga ispraznim. Prostim matematikčkim dokazom vidimo da vino produžava život! - napisao je Rambo Amadeus.

Evo i fotografije:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Rambo Amadeus (@ramboamadeus_official)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MADLENE

    23. septembar 2022 | 15:24

    Još jedan klovn koji 30 godina prodaje istu maglu. On i onaj Karajlić da se uhvate za uši..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA