≫ 

Stivi Niks i Dejv Stjuart iz Eurythimcs-a snimili mirovnu pesmu za Ukrajinu sa ruskim i ukrajinskim muzičarem

- Pesma govori o tome kako je sav rat užasan i napisana je iz perspektive mladog 18-godišnjaka koji mora da ode u rat, ne shvatajući baš u šta se upušta -  dodao je Stjuart

  • 0
Dejv Stjuart Printskrin: Youtube/Сергій Бабкін

Stivi Niks deo je nove zajedničke pesme za prikupljanje novca za pomoć Ukrajini. Pesma "Face To Face" deo je projekta "Collaborate For Peace" Dejva Stjuarta iz Eurithmics-a, ruskog muzičara Borisa Grebenščikova i Ukrajinca Serhija Babkina. Sav prihod će ići inicijativi Global United24 predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog.

- Od dana kada je počeo rat, nosila sam Ukrajinu i njen narod u svom srcu. Velika mi je čast da pevam u ovoj pesmi koju su napisali moj prijatelj Dejv Stjuart, Boris Grebenščikov i Serhij Babkin. Nadam se da to podseća ljude da nastave da podržavaju Ukrajinu. Podsećam ljude tokom svojih emisija da se sete – ovaj rat nije završen… - izjavila je Stivi Niks.

- Želeo sam da napišem nežnu, mirnu pesmu nakon što sam video sve užasne slike koje izlaze iz Ukrajine Pesma govori o tome kako je sav rat užasan i napisana je iz perspektive mladog 18-godišnjaka koji mora da ode u rat, ne shvatajući baš u šta se upušta -  dodao je Stjuart.

- Velika mi je čast biti deo ove pesme i snimati sa tako legendarnim muzičarima. Veoma sam zahvalan Dejvu Stjuartu, Borisu Grebenščikovu i Stivi Niks na njihovoj podršci Ukrajini. Danas ukrajinski narod toliko pati zbog rata koji je Rusija pokrenula. Želim da izrazim ne samo taj strašni bol već i nadu. Svojim delom pesme želim da kažem: Neće uvek biti ovako. To je okrutna borba između dobra i zla, svetlosti i tame. I Svetlost će prevladati, ja zaista verujem da hoće! - rekao je Babkin, prenosi NME.

Stivi Niks, Dejv Stjuart, Boris Grebenščikov i Serhij Babkin - "Face To Face":

Video: Anđelina Džoli posetila Ukrajinu: U gradu Lavovu se igrala s decom u jednoj medicinskoj ustanovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA