Brkovi još jednom oduševili Beograd

Nakon četiri godine pauze "Brkovi" su proteklog vikenda još jednom oduševili beogradsku publiku samostalnim nastupom u prepunom Hangaru Luke Beograd

  • 0
Brkovi koncert Foto: Marko Ristić

Prostor je bio preplavljen fenomenalnom energijom "brkatih momaka" koji su od koncertne večeri napravili pravi pank-folk-wellness spektakl i još jednom pokazali zašto su jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu!

Koncert je otvoren atraktivnim gostujućom tačkom Travolte iz Borča Grede koji je svojim polučasovnim nastupom pripremio publiku za Šemsu i ekipu nakon čega je bend doslovno oduvao publiku naletom energije već pri prvim tonovima velikog hita "Više ni pankeri ne slušaju pank"!

Specijalni gost koncerta bio je paraolimpijac poznatiji kao Tommy koji je svojom šarmantnom pojavom i scenskim nastupom dodatno upotpunio nastup Brkova pred beogradskom publikom.

Bio je ovo sjajan nastavak turneje "Novo (Ne)normalno" koju su Brkovi počeli ovog proleća iz Minhena, a ono što smo mogli da saznamo od frontmena benda nakon koncerta, jeste da se za beogradsku publiku priprema spektakularni nastup povodom velikog jubileja:

-U 2024. godini bend slavi 20 godina postojanja i zato planiramo da priredimo koncert dostojan tog uspeha i uspomena koje su za nama! Ono što mogu da obećam jeste da ćemo se potruditi da ovim koncertom opravdamo očekivanja naše publike i obeležimo dve decenije dobrog provoda na sceni uz naše najveće poštovaoce, našu vernu publiku – navodi Shamso 69, frontmen benda Brkovi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA