≫ 

Rade Šerbedžija ponosan na svoju ćerku Milicu: Pohvalio se njenim uspehom

"Čitava naša familija Šerbedžija – Udovički je danas nekako posebno srećna i ponosna", napisao je na početku Rade

  • 3
Rade Šerbedžija, Milica Šerbedžija ćerka Foto: Instagram/rareformofmimerz

Rade Šerbedžija nije krio zadovoljstvo nakon činjenice što je njegova ćerka Milica objavila svoju prvu pesmu. On se njenim uspehom pohvalio javno na Fejsbuku.

Naravno, objavio je i pesmu.

"Čitava naša familija Šerbedžija – Udovički je danas nekako posebno srećna i ponosna. Naša Milica je objavila prvu pesmu sa svoga novoga albuma. Eliot Alma. To joj je artističko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona zapisana u knjigu rođenih kao Milica Alma.

Sećam se kako sam je vozio u Los Anđelesu u njenu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njene škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro. Imala je trinaest godina i pisala je pesme. Ponela bi gitaru i pevala mi do škole svoje nove pesme…Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu….

Mislim da se u poeziju ponešto razumem, ali stihovi naše mali kćeri Milice su me potpuno razoružavali svojim stilom i nekom dubokom misaonošću. Kao da je iz nje pevala neka stara duša….

Sada je ona mlada i zrela žena. Završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpulu i snimila je svoj prvi album sa svojim prijateljima, studentima te sjajne Muzičke akademije koju je "svome gradu", osnovao Pol Makartni.

Znam, verovatno će njene pesme poleteti u svet i pronaći svoje slušaoce, ali ja se veselim toj privilegiji, da ih ona najpre peva meni i svojoj majci Lenki i svojim sestrama Nini, Vanji i Luciji. I svome bratu Danilu. I svojim nećacima Sergeju, Ivanu, Nastji, Pavlu i Kali…….Kao da ih je i pisala samo za nas…….", napisao je Rade na Fejsbuku.

Poslušajte pesmu:

Video: Šerbedžija: Impresivno je prisustvovati ovako velikim projektima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA