Beogradski KOIKOI u konkurenciji za najbolji novi evropski bend

KOIKOI je za titulu nove nade evropske muzičke scene u konkurenciji su sa još četrnaest izvođača iz cele Evrope

  • 0
Bend KOIKOI Foto: Nemanja Knežević

Jedan od najtalentovanijih novih bendova regionalne scene, beogradski indi-rok sastav KOIKOI sinoć je na ceremoniji u Parizu nominovan za prestižnu MME nagradu (Music Moves Europe Awards).

Dobitnici ovog evropskog priznanja, koje se svake godine dodeljuje talentovanim artistima koji predstavljaju budućnost muzičke industrije, prethodnih godina bili su, danas megapopularne svetske zvezde, Rosalia, Dua Lipa i Stromae i brojni drugi.

Ove godine KOIKOI za titulu nove nade evropske muzičke scene u konkurenciji su sa još četrnaest izvođača iz cele Evrope, a ujedno su prvi bend iz Srbije nominovan za ovo priznanje!

Nagrada će biti dodeljena 19. januara 2023. na najvećoj muzičkoj smotri u Evropi, festivalu i konferenciji Eurosonic Noorderslag u holandskom gradu Groningenu, gde će KOIKOI i nastupiti u okviru festivalskog programa. Pored nagrada koje dodeljuje žiri, KOIKOI je u konkurenciji i za nagradu publike, te pozivamo sve ljubitelje benda da već danas glasaju za beogradski sastav putem sajta mmeawards.eu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA