≫ 

Odložen koncert ansambla Il Divo u Beogradu

"Sve kupljene karte važe za novi datum koji će biti naknadno objavljen u najkraćem roku", navodi se u saopštenju

  • 0
Il Divo Foto: Promo

Koncert sastava Il Divo, koji je trebalo da se održi danas, 14. oktobra u Štark areni, je odložen.

"Usled neizvesnosti izazvane različitim eksternim faktorima, tehničke prirode, koji su van kontrole organizatora i članova grupe Il Divo, uprkos njihovoj želji, čuveni trio neće biti u mogućnosti da Beogradsku publiku obraduje svojim nastupom 14. oktobra u Štark Areni. Raduju se što će se s Beograđanima družiti na proleće 2023. za kada se pomera njihov dugo očekivani spektakl. Sve kupljene karte važe za novi datum koji će biti naknadno objavljen u najkraćem roku, a nakon odluka menadžmenta grupe Il Divo", navodi se u saopštenju na sajtu Arene.

Inače, cela turneja sastava Il Divo, će SLAVITI ŽIVOT, koji nam je posle svega toliko potreban,ali će biti i počast za člana ansambla Karlosa Marina, koji je nastradao kao žrtva Covid- 19.

Članovi ansambla IL DIVA su tri tenora: Dejvid Miler, Sebastijan Izambar i Urs Biler, kojima će se na ovogodišnjoj svetskoj turneji pridružiti i sjajni bariton Stiven Labri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA