≫ 

Dok čeka moguće nominacije za Gremije, stiže još jedna nagrada za Кonstraktu

Osim Кonstrakte, koja je nagrađena u kategoriji pop muzike, dobitnici ovogodišnje nagrade za rok muziku su „Partibejkersi“, dok je za džez muziku priznanje otišlo u ruke niškog benda „Ejot“

  • 0
Belgrade Beer Fest, finale Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Peti put se dodeljuju godišnje nadgrade prestižne godišnje nagrade Udruženja muzičara džez, rok i pop muzike, a jedna od dobitnica je pevačica Ana Đurić Кonstrakta.

- Godišnje nagrade za rok, pop, džez, nove nade i životno delo biće dodeljene 26. oktobra, a njih u ovom slučaju dodeljuju kolege – oni koji su svojim integritetom i delom zaslužili takvo poverenje - kaže Marijana Rajić, iz Organizacije GODUM.

Dobitnica nagrade za pop muziku je pevačica Ana Đurić Кonstrakta, koja je ovih dana ponovo u centru pažnje zbog mogućih nominacija za Gremije.

- To je u stvari predlog za nominaciju, a u novembru će biti objavljeno ko je zapravo nominovan. Videćemo šta će sa tim biti, ali lepa je sama činjenica da nas je neko uzeo u razmatranje i to u dve kategorije – najbolji novi izvođač i najbolji nastup za pesmu In corpore sano - navela je Кonstrakta.

Osim Кonstrakte, koja je nagrađena u kategoriji pop muzike, dobitnici ovogodišnje nagrade za rok muziku su „Partibejkersi“, dok je za džez muziku priznanje otišlo u ruke niškog benda „Ejot“.

Bisera Veletanlić dobila je nagradu za životno delo, dok će u kategoriji novih nada priznanje otići etno-džez bendu EJO.

Video: Kolege Anji Mit priredile neverovatno iznenađenje

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA