≫ 

Novi album Tejlor Svift "Midnights" srušio sve rekorde na striming servisima: Pevačica se oglasila

To je prvi put u istoriji ovog striming servisa da jedan izvođač ima više od 200 miliona strimova u jednom danu

  • 0
Taylor Swift, Tejlor Svift Foto: Tanjug/AP

Novi album Tejlor Svift ‘Midnights’ oborio je rekorde strimovanja na Spotify-ju, Amazonu i Apple Music-u u manje od 24 sata.

Objavljen prošlog petka 21. oktobra, deseti studijski album Tejlor Svift srušio je Spotifyj-ev rekord albuma koji se najviše streamao u jednom danu.

- To je prvi put u istoriji ovog striming servisa da jedan izvođač ima više od 200 miliona strimova u jednom danu - navedeno je.

Istovremeno, album ‘Midnights’ je srušio isti rekord pop albuma svih vremena na Apple Music-u po broju strimova prvog dana. Njena pesma ‘Lavender Haze’ u međuvremenu je debitovala na prvom mestu Apple Music Top 100: Global.

Na Amazon Music-u, Svift je postigla najviše strimova albuma među svim ostalim izvođačima i to već prvog dana na svetskom nivou.

Aktuelni singl ‘Anti-Hero’ trenutno je na prvom mestu YouTube top muzičkih lista u SAD-u i Velikoj Britaniji. Svih 13 pesama debitovalo je je među 13 najboljih na Spotify-ju globalno.

Obaranje rekorda na striming servisima pevačica je komentarisala putem društvenih mreža:

- Imala sam neverovatnu sreću da ste vi uz mene i napravili ste nešto neverovatno! Pitam se šta se to zapravo upravo dogodilo?

Prema prvim izveštajima za Luminate, album je prodat u više od 800.000 primeraka u SAD tokom prvog dana u svim dostupnim formatima (višestruko preuzimanje digitalnog albuma, CD, vinil i kasete). Već je zabeležio najveću sedmicu prodaje za bilo koji album od 2017. godine, najprodavaniji je album 2022. godine i postavio je rekord moderne ere po jednonedeljnoj prodaji vinilnog izdanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA