≫ 

Roni Vud: Čarli Vots će se čuti na novom albumu Stonsa

"Sada snimamo novi album i za nekoliko nedelja idemo u Los Anđeles da nastavimo i završimo ga.", rekao je gitarista poznate grupe

  • 2
Charlie Watts,  Čarli Vats Foto: Tanjug/AP/Amy Harris/Invision

Gitarista Rolingstonsa Roni Vud najavio je da će se na predstojećem studijskom albumu benda na nekoliko pesama čuti bubnjar Čarli Vots (1941-2021).

"Sada snimamo novi album i za nekoliko nedelja idemo u Los Anđeles da nastavimo i završimo ga. Čarli je na nekim od pesama, kao i bubnjar Stiv Džordan", rekao je Vud londonskom tabloidu San.

Prvi album Stonsa nakon bluz obrada na "Blue & Lonesome" (2016), odnosno autorskog "A Bigger Bang" (2005), očekuje se iduće godine.

Vots je bio sa Stonsima od njihovog početka 1962. godine, a bend je poslednji singl sa bubnjarem "Ghost Town" objavio 2020. godine. Vots je umro u avgustu 2021. par nedelja nakon što su Stonsi saopštili da će zbog operacije srca njihov bubnjar propustiti turneju "No filter" i menjaće ga Džordan.

Video: Zvezde svetske muzičke scene napravile koncerte iz svojih domova

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    31. oktobar 2022 | 20:08

    10 хитова за 40 година.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA