Andre Rieu stiže u Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra će nastupiti 24.novembra u Štark Areni

  • 0
Andre Rieu Foto: Promo

Beogradska publika će nakon emotivnog koncerta 2019. godine ponovo imati prilike da uživa u velikom scenskom i muzičkom spektaklu.

Ono što može da se očekuje ovog novembra su klasični valceri, operske arije, songovi iz popularnih filmova i obrađene pop melodije u novom, klasičnom aranžmanu. Uz pozdrave publici na srpskom jeziku i izvođenje numere "Tamo daleko", Andre Rieu sigurno priprema i mnogo drugih iznenađenja.

Večeri s Andréom Rieu tokom godina postale su poznate kao mesto svetski poznatih romantičnih melodija, zanimljivih iznenađenja uz mnogo humora i vrhunskih solista. Rieuova harizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom.

-Nakon onako pozitivne reakcije publike, povratak Andrea Rieua i njegovih muzičara ne predstavlja preveliko iznenađenje. Sa zadovoljstvom mogu istaći kako su brojni zaljubljenici u muziku prepoznali izuzetan trud, energiju i vrhunsku produkciju koji stoje iza svakog nastupa i ne sumnjamo da će odaziv ponovno biti odličan – izjavio je direktor Star produkcije i organizator koncerta Alen Ključe.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA