Jurica Pađen o Štuliću: "Ponaša se kao izbezumljena histerična starleta"

- Ne znam što mu to treba. Moj zaključak je da je izrazito zao i pokvaren ili je to u sferi nekakve medicine - rekao je Pađen

  • 4
Jurica Pađen i Branimir Džoni Štulić Foto: A. Nalbantjan, Youtube/Petrovic Petar

Frontmen grupe Aerodrom Jurica Pađen oglasio nakon što ga je Branimir Džoni Štulić pomenuo u svojoj objavi povodom otvaranja Muzeja novog vala u Zagrebu.

- Povodom otvaranja Muzeja Novog vala primoran sam objasniti da izloženi ručnik i tenisice nisu moje, već Pađenove, pošto idu uz njegove zebraste špilhoznice u kojima je svirao na ‘Zadovoljštini’; moje su tri pedale koje su mi kod njega ostale, i za koje nije imao odobrenje da ih daje, kao što kaže, jer po običaju izvrće i laže.

A što se bunta tiče, direktorica TZGZ je zadnja osoba da se u taj pojam ugrađuje, koliko je uostalom nakaradna i sama pomisao da Muzej otvoren i odobren uz pomoć ustanovljenih krvopijskih strukovnih i inih udruženja – na otporu počiva. A za moj dijelak u tome, izjavljujem da je to zloćudna zloupotreba moga lika i stiha iz najnižih pobuda, i da mi se, kao strancu koji nema ništa s vama, skinete s nježnika - naveo je Štulić za sajt ravnododna.com.

Jurica Pađen je reagovao na reči Štulića.

- Meni se čini da se njemu jako sviđa kad se spominje tu kod nas. Njemu je to kao voda biljki, hrani ga. Navodno ga ništa odavde ne zanima, ne želi imati vezu s tim, a bolje nego CIA zna kaj se događa - rekao je Pađen za 24sata.hr i dodao:

- Prati sumanuto sve i pritom se ponaša kao izbezumljena histerična starleta. Ne znam što mu to treba. Moj zaključak je da je izrazito zao i pokvaren ili je to u sferi nekakve medicine. Ajmo biti logični. Kakve ja imam koristi od imena Azra u Muzeju Novog vala. Što imam od toga? - pita se frontmen grupe Aerodrom.

Kako je Pađen naveo, osnivač muzeja Aleksandar Črček ga je pitao za neke Azrine memorabilije.

- Pitao me imam li nešto od Džonija. Rekao sam: 'Imam!'. No nije riječ o nikakvim tenisicama, nisam dao ni svoje ni njegove - rekao je Pađen.

Pađen je Aleksandru spomenuo ručnik i tri Johnnyjeve pedale koje drži u podrumu.

- Rekao sam mu ako ga nazovu da će on potvrditi da je to kod mene. No moram se i ja konsultirati s njim - naveo je roker i dodao:

- Džoni mi je rekao: "Nema ništa protiv, ali ja nemam ništa s tim. Možeš im to dati, ali ja ne želim imati veze s tim - dodaje Pađen.

- I na kraju dočekam ovog kretena. To je sumanuto. Nema veze s mozgom više. Nemam razloga da izmišljam ovakve stvari. Nikoga nisam napao. Ni krivo citirao. Zadnji singl mi je na prvi mjestima u cijeloj regiji, nemam razloga, a Štuliću možda fali klikova. Ne mogu si ovo objasniti - rekao je na kraju Pađen.

Jurica kaže da ne može da tvrdi da su to bile zaiste Džonijeve izjave.

- Ako je fejk, povlačim sve što sam rekao - naveo je Pađen.

(Telegraf.rs/izvor: Ivana Prkačin/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    7. novembar 2022 | 19:08

    Bes Dźonija niko i ne bi znao ko si ti,imaš pjesmu Fratelo koju niko vise i ne pamti osim nas iz 80 -tih

  • Tja

    7. novembar 2022 | 22:30

    Hm, koliko vidim Brilijant Brane aka Dzoni Stulic, Jurici jasno dade do znanja "možeš im to dati, ali ja s tim nemam ništa". Drugim rec'ma, ne guraj se u kadar i ne mesaj u visoku politiku. Elem, belaj nastade iznenada, kad to ne ocekujes (ziva istina), jerbo Pluton se (pre navodnog odobrenja) vec izlaja da su gitarske pedale Stuliceve, te kada ga packe preteceg prsta iz Lalalenda stigose, umesto da se pritaji (dok pesnika ljutnja ne prodje) smezuravko se okurazi i poce javno da vredja, lele... (uzgred za neupucene; Dzonijev 'njeznik' se na srpskom vabi draško).

  • Reza

    8. novembar 2022 | 01:56

    "Ako je fejk, povlačim sve što sam rekao"- naveo je Pađen. Kasno prika, ti si fejk, rekal si ono kaj stvarno mislis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA