Ozi Ozborn otkrio koga bi voleo da ga glumi u biografskom filmu o njemu i njegovoj ženi

"Ne želim da me glumi neko poput Džonija Depa.", rekao je roker

  • 2
Ozi Ozborn, žena Šeron Printskrin: Youtube/ABC11

Ozi Ozborn je rekao da želi da ga "nepoznati" glumac igra u predstojećem biografskom filmu o životu njega i njegove supruge Šeron.

Porodica Ozborn potvrdila je da je film u pripremi 2020. godine, a zvanično saopštenje usledilo je u oktobru prošle godine. Fokusiraće se na burnu vezu Ozija i Šeron između 1979. i 1996. godine.

Nominovani za Oskara Li Hol, koji je napisao biografski film o Eltonu Džonu "Rocketman" (2019) i "Billy Elliott" (2000), piše scenario za projekat. Najstarija ćerka Ozburnovih, Ejmi, takođe je angažovana za film.

Tokom novog intervjua za Consequence, bivši frontmen Black Sabbath-a je rekao: "Ne želim da me glumi neko poput Džonija Depa. Radije neko ko je relativno nepoznat.”

Još uvek nisu objavljene najave za kasting.

Šeron je ranije objasnila da će predstojeći biografski film biti "mnogo stvarniji" od ostvarenja "Bohemian Rhapsody" o grupi Queen iz 2018. godine, piše NME.

"Ne pravimo ga za decu. To je film za odrasle.", navela je Šeron.

Film će se baviti Ozijevom prošlošću zasnosti o drogama i alkoholu, njegovim nasilnim epizodama i drugim mračnijim trenucima iz zajedničkog života sa suprugom Šeron. Ali pevač je rekao da ne brine o takvim incidentima koji će doći do velikog platna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA