Crni Cerak, Lacku, Fox, Surreal, Mili i mnogi drugi izvođači ove subote na Street Visionu

Veliki hip hop muzički događaj "Street Vision" biće održan ove subote, sa početkom u 19 časova, u Hali 5 Beogradskog sajma

  • 0
Street Vision Foto: Promo

Najpopularniji muzičari regionalne rap, trap i drill scene, čije pesme ne izlaze iz trendinga, poput trap senzacije Crni Cerak i Lacku, legendarnih Foxa i Surreala, Milija, zagrebačkog dvojca 30zona, sarajevskog repera Cunamija, Desingerice i Pljugice spremni su da naprave spektakl!

Mega hitovi poput "CC#1", "CC#2", "Dva telefona", "CC#3", "Flex", "Hollywood", "Hoću s tobom da se smuvam", "Seks, zdravlje i pravoslavlje", "Par dana", "Fuccboi", "Influencer", "Med i Mleko", "TBTB 2", "Grmi", "Stracciatella", "Lerdi", "Havana", "Južni vetar gas", i drugih pesama koje su obeležile ovaj muzički pravac tokom poslednjih godina odzvanjaće Halom, a premijerno će biti izvedene i nove pesme mnogobrojnih izvođača koji će nastupiti ove subote u Beogradu.

Relja Despotović Seksi iz sastava Crni Cerak pozvao je publiku rečima: "Bando, dođite u subotu, biće malo drugačije nego inače na našim nastupima! Trajaće više od sat i po vremena, a repovaćemo neke pesme koje inače ne repujemo i premijerno, one koje nisu do sada objavljene. Izvešćemo i razne saradnje sa drugim izvođačima koji nastupaju. Dođite da vidite nešto drugačije! Dark Side!".

Jedan od osnivača trap žanra Fox i njegov partner u "gasu" Surreal pozvali su fanove da dođu na "Street Vision", jer mogu na jednom mestu da vide vodeća imena balkanske scene u rap, trapu i drillu i dodali: "Spremamo vam show za pamćenje".

Street Vision Foto: Promo

Poznata satnica nastupa na Street Visionu

Muzički spektakl "Street Vision" će otvoriti uvodni izvođači koji će nastupati od 19:00, nakon toga, od 19:30 do 20:30 binu će zauzeti Grca, reperka iz Novog Sada Micka Lifa i mladi predstavnik novog "tvrđeg" talasa hip hopa TNG. Jedan od najpopularnijih sarajevskih repera Cunami izvešće svoje pesme od 20:40, a "najtvrđi" zagrebački dvojac 30zona ukrstiće mikrofone od 21:20. Popularni reper Mili u 22:00, dok će regionalne legende ovog žanra Fox i Surreal zabavljati publiku od 22:50. Ponoćni termin rezervisan je za duo Desingerica i Pljugica, dok će u 00:20 binu zauzeti muzički fenomen Crni Cerak i Lacku, zajedno sa prijateljima i saradnicima, a njihov nastup trajaće do 2:00.

Ograničeni kontingent ulaznica za "Street Vision" muzički spektakl je u prodaji putem Gigs Tix prodajne mreže, po promo ceni od 890 dinara za regularne, 1500 dinara za fan pit i 2000 dinara za VIP.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA